Aanpak

U denkt eraan om contact met ons op te nemen voor het schilderwerk. Maar hoe gaan wij precies te werk? En wat kunt u verwachten?

Hoe gaan wij te werk?

Logisch dat u zich dit afvraagt. Daarom willen we graag enkele kernpunten noemen zodat u vertrouwt raakt met onze aanpak.


Persoonlijk contact

Het begint bij het persoonlijke contact. Wij vinden het belangrijk dat u ons kent. Een goede relatie is belangrijk nog voordat er werk wordt verzet. Neem daarom eerst contact met ons op. Nadat we contact met elkaar hebben gehad hebben we in overleg een bezoek inplannen. Dit bezoek is er om te kijken naar de te verrichtte werkzaamheden en het inmeten van het werk. Dit is ook het moment waarop u al mag aangeven welke kleur(en) u wenst. Verder is dit het moment om specifieke wensen met ons te bespreken.


Offerte

Na ons bezoek zullen we u een vrijblijvende offerte sturen. Hierin lichten wij toe welke werkzaamheden er uitgevoerd zullen worden en welke kosten hiermee gemoeid gaan. Eventuele specifieke wensen zullen uiteraard hierin opgenomen worden.


Uitvoering

Zodra u de offerte getekend en naar ons teruggestuurd heeft zullen wij u meenemen in onze planning. Samen zullen we met u proberen een geschikt moment te vinden om aan te vangen. Uiteraard werken wij met kwalitatieve verfmerken zoals o.a.: Veveo, Trimital, Wijzonol, Sikkens, etc.


Onderhoudsplan

Om te garanderen dat u lang kunt genieten van het werk is er van begin tot eind een goede behandeling nodig. Daarom wijzen wij u er graag op waar u op moet letten met bijvoorbeeld het schoonmaken van de behandelde delen. Verder kunnen wij u vrijblijvend helpen met een onderhoudsplan. Deze dient om te voorkomen dat het geschilderde te laat behandeld wordt. Wat er weer voor zorgt dat u langer kunt genieten van het eindresultaat.

Kleur

Een kleur is een weerspiegeling van smaak, gevoel en zelfs persoonlijkheid. Hoewel wij u graag helpen bij het maken van een keuze zullen wij de keuze altijd bij u laten.


Voor zowel binnen als buiten zijn er enorm veel mogelijkheden in kleurstellingen. Wij bezitten verschillenden kleurenwaaiers die u kunnen helpen om tot uw gewenste kleur te komen.