Hoe gaat het in z’n werk?

Wij willen u graag helpen. Maar misschien vraagt u zich af wat u kunt verwachten als u met ons zaken doet. Veel goeds kunnen wij u vertellen. Hieronder ziet u enkele kernpunten.

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk dat u ons kent. Een goede relatie is belangrijk nog voordat er werk wordt gezet. Neem daarom eerst contact op via telefoon of mail.

Offerte

Na een goed gesprek weten wij al veel. Natuurlijk is het gepast om de locatie ook een keer te bekijken. Omdat er kwaliteitsverschil zit tussen de merken verf is de prijs ook daarvan afhankelijk. Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk van hout, beton, staalsoorten, etc. Het plakken en schilderen van Glasweefsels en in wit en behangwerk. Wij streven altijd naar een optimaal resultaat.

Uitvoering

Alleen Nibu weet na al die jaren wat echt schilderwerk is. Daarom gaan wij als professionals goed aan de slag om volgens afspraak de klus uit te voeren.

Onderhoudsplan

Om kwaliteit te leveren is het van belang dat er van begin tot eind een goede behandeling word uitgevoerd. Wij helpen graag bij een onderhoudsplan om te voorkomen dat het geschilderde te laat wordt behandeld. Dit zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van het resultaat.